Evenementen

De leukste uittips van vrijdag 29 t/m donderdag 5 oktober 2017

WILDWANDELING MET GIDS

Een mooie interactieve wandeling van 1,5 uur in het nabijgelegen bosgebied. Hier komen herten, zwijnen, reeën en ander wild voor. Je gaat de vele hoef- en pootafdrukken van deze dieren opzoeken en onderzoeken. En hoe leven deze dieren eigenlijk en hebben ze ook vijanden?

Vertrek 16.00 uur, deelname bedraagt € 5,00 p.p. Aanmelden verplicht .

VLOOIENMARKT

Zoek je al jaren naar dat speciale kopje of die speciale vaas, dan moet je beslist een bezoekje brengen aan de Americahal met ruim 4.000 m2 aan kramen gevuld met speelgoed, poppen, boeken, stripboeken, horloges, grammofoonplaten en vele andere verrassende koopjes. Kortom, alle ingrediënten voor een succesvolle snuffeldag zijn aanwezig.

Van 7.00-16.00 uur, entree € 4,00, kind. t/m 12 jaar gratis.

PADDENSTOELENWANDELINGEN

 

Op zoek naar paddenstoelen in allerlei vormen en kleuren. Hoewel paddenstoelen er het hele jaar door zijn, is oktober de maand waarin zij het meest zichtbaar zijn. Ontdek paddenstoelen in allerlei vormen en kleuren! In en om Apeldoorn worden talloze paddenstoelenexcursies georganiseerd.

Heerlijk genieten van de buitenlucht en de natuur!

HOENDERLOO FAIR

leuke dingen te doen Hoenderloo

 

Zaterdag vindt midden in Hoenderloo de Hoenderloo Fair plaats. Op deze fair vind je diverse kramen met lokale en regionale producten. Geniet van een rijtuigtoer door het dorp compleet met gids of bewonder de bijzondere auto’s tijdens de binnenkomst van de klassieke autorally ‘de HoenderRit’ bewonderen.

Daarnaast wordt er van alles georganiseerd voor de kinderen. De fair is van 12.00 tot 18.00 uur. Gratis entree.

DRIVE-IN BIOSCOOP

 

Comfortabel films kijken vanuit je eigen auto. Dat kan in Apeldoorn op vrijdag 29 en zaterdag 30 september, want dan verandert het Zwitsalterrein twee avonden in een pop-up Drive-in Cinema. Het geluid wordt via een FM-frequentie uitgezonden en kan dus met de autoradio worden opgevangen.

 

Kosten: € 25,- per auto. De films die op het programma staan zijn: Sing, Het Verlangen, Bro’s before Ho’s en Pulp Fiction.