Voorwaarden Bungalows:

Rookvrije bungalows

Rust:

Het park is bedoelt voor de echte rust zoekers. Op dit park zijn feesten en partijen niet toegestaan. Wij hanteren max 2 pp per bungalow onder de 25 jaar.De jacuzzi is er om te relaxen zo vaak als u wilt. Maar na 23.00 uur alleen in stilte.Om overige gasten niet tot last te zijn .

Huisdieren:

Heeft u een huisdier mee, dan zijn er drie losloopgebieden in de buurt waar ze vrij mogen loslopen.Op het park zelf behoren de honden altijd aangelijnd te zijn. Denkt u er aan dat de honden niet op het meubilair (binnen noch buiten) mogen en ook niet op de boven verdieping. De woning dient altijd geurloos en haar vrij achter gelaten te laten worden. Zodat er geen extra schoonmaakkosten zullen worden doorberekend. Ongelukjes dient u uiteraard zelf op te ruimen en probeer geluidsoverlast van uw huisdier zoveel mogelijk te voorkomen voor de rust van de overige gasten. Wij raden u aan een bench mee te nemen voor de hond als hij alleen moet worden thuisgelaten of omdat de hond nog erg jong is.

Tuinmeubilair:

Meubilair van binnen mag niet worden gebruikt voor buiten. Hiervoor is er voldoende tuinmeubilair aanwezig. Het gebruik van electrische verwarming voor buiten is niet toegestaan.

 Afval:

Alle afval wordt bij ons gescheiden. Glas gaat in de kleine ronde container, papier (gescheurd) in de blauwe container met uitzondering van grote kartonnen dozen, alle plastic in de grijze met oranje deksel en al het overige in de grote container. Allemaal aan het einde van het park. Geen grote kartonnen dozen achter laten aub op het park, en probeer het afval zoveel mogelijk te beperken.

Jacuzzi :

Voor gebruik v.d jacuzzi en zwembad zijn er diverse regels .

Voor gebruik dient u altijd eerst een korte douche te nemen,zodat er geen resten van gel, haarlak,bodylotion en of make-up etc in het water terecht komen. Hierdoor zal het water namelijk direct worden vervuild. En kunnen wij niet meer aan de voorwaarden van de inspectie voldoen. Het verschonen van het water in de jacuzzi brengt zeer hoge kosten met zich mee bij gebruik volgens de voorwaarden is dit niet nodig.Indien wij constateren dat het water toch vervangen moet worden zullen de kosten hiervoor aan de gast worden doorberekend. Iedere gast krijgt bij aankomst een schone jacuzzi  die s,ochtends is gevuld met 37 C water. Dit is een vaste temperatuur en mag niet hoger of lager worden gezet. Dagelijks zal de water kwaliteit worden gecontroleerd.

Kinderen zonder zwemdiploma zijn zonder toezicht van een volwassene niet toegestaan in jacuzzi in en bij het  zwembad.

Bezoekers mogen geen gebruik maken van de faciliteiten, en dienen zich altijd telefonisch vooraf aan te  melden via de receptie om toe gelaten te worden.

Dit ivm met hygiëne en  veiligheid voor onze gasten.

 

Gebruik  van jacuzzi is onbeperkt, maar  na 23.00 uur rekening houden betreft geluidsoverlast voor de overige gasten, dus alleen in stilte.

Het zwembad heeft speciale openingstijden tussen 10/17.00 uur.

 

BBQ:

Bij de receptie kunt u een BBQ huren inclusief gas voor 12.50 € per keer.

Of 30 € voor het gehele verblijf.

Na gebruik dient u de barbeque weer schoon  in te leveren  bij de receptie.

Gebruik is exclusief tangen en schoonmaak materiaal.

Bezoek:

Bezoekers zijn  welkom. Wel dienen zei zich eerst aan te melden bij de receptie of telefonisch. Maar om de rust te kunnen garanderen  voor de overige  gasten is het aantal personen en tijd wel beperkt. Max 2 pp per woning, en max 2 uur. Zei mogen geen gebruik maken van de faciliteiten. Dit i.v.m. hygiëne en veiligheid.

Voor vertrek:

Uiterlijk 11 uur dient u de woning bezem schoon achter te laten. Dat wil zeggen gescheiden vuil in de container aan het einde van het park, geen vuile vaat en de vaatwasser geleegd, de bedden afgehaald op matras beschermer na! Eventueel gehuurde pakketten in de badkamer achter laten voor controle. De sleutel in de deur laten zitten. Bij vertrek op zondag een smsje versturen met het nr. v.d woning.Waarborg zal 10 dagen na vertrekdatum worden teruggestort.

In en Uitchecken is mogelijk tijdens openings tijden van de receptie.

Inchecken tussen 15.00 en 17.00 uur.

Uitchecken tussen 09.00 en  10.30 uur.

Receptie:

De receptie is geopend op maandag en vrijdag tijdens in en uitchecktijden.

Voor informatie, reserveringen, huren van fietsen, Bbq kunt u telefonisch contact opnemen met  0577-456379  indien mogelijk tijdens kantoor tijden.

Betaling:

Een reservering is gegarandeerd indien de volledige betaling is voldaan.

  Betalings voorwaarden/

Annulerings- voorwaarden

 

Vooruitbetaling

Nadat u geboekt heeft, wordt 25% aanbetaling van het volledige bedrag van de reservering in rekening gebracht
Het volledige bedrag dient uiterlijk 8 weken voor aankomst volledig te zijn bijgeschreven.

Last minute reserveringen ,per omgaande.

Zonder betaling kan de reservering komen te vervallen.
Exclusief de waarborgsom van 100 € Er worden geen betalings- ontvangsten gestuurd.

U betaalt 70% van de totaalprijs als u annuleert na het maken van de reservering .Als u annuleert binnen 60 dagen voor aankomst betaald u de totaalprijs . Als u niet komt opdagen dan betaalt u de totaalprijs. Annulerings- of wijzigingskosten worden bepaald door de accommodatie.