Kerstvakantie

20 December tot 3 Januari

Kerstvakantie Week

805€ per week

Kerstvakantie Weekend

410€ per weekend

Kerstvakantie MidWeek

460€ per Midweek

Kerstvakantie 2019 Vuurwerkvrij Park

De Kerstvakantie Vuurwerkvrij Park is te boeken per week ,midweek en lang weekend.

Kerstvakantie 2019, We kunnen er niet vroeg genoeg mee beginnen. Als het jaar op het einde loopt, de dagen kort zijn en de nachten donker, richten wij ons vakantiepark extra mooi in met smaakvolle verlichting.

Zo komen de gasten op ons bijzondere park net als wij helemaal in de kerststemming.

Stel je voor: een donker park, smaakvol versierd met prachtige verlichting.

Sterren aan de lucht, een heldere maan. In de verte staat een jacuzzi. Je ziet de stoom erboven hangen. Een betoverende rust komt over je.

Ons Wellnesspark De Eikensingel is een schitterende locatie om de kerstvakantie door te brengen. Gelegen in het kleine plaatsje Uddel, midden op de Veluwe, staan tien luxe ingerichte bungalows, van alle gemakken voorzien.

Trek u terug en geniet van de weelde die we u kunnen bieden. Houdt u van rust en privacy?

Vuurwerkvrij Park

 

Dan zijn wij het meest geschikte adres voor u. Al onze bungalows hebben een eigen jacuzzi. We hebben een sauna, die we aanzetten, zodra u daarom vraagt. De sauna gebruiken onze gasten privé, dus u hoeft hem niet te delen.

Parel van ons Wellnesspark is ons zwemspa. In dit bijzondere zwembad kunt u naar hartelust badderen, of sporten – het is maar net wat u verkiest. Het water is heerlijk warm. U kunt er in roeien, of andere sporten beoefenen zoals aquajogging, maar alleen even lekker uitrusten is natuurlijk ook prima.

Het vakantiepark staat midden in een prachtig, uniek natuurgebied. U kunt wandelingen of fietstochten maken, maar ook landgoederen en musea bezoeken. In de omgeving zijn aan het eind van het jaar veel kerstmarkten te vinden. En in de gezellige steden Apeldoorn en Harderwijk is natuurlijk altijd wat te doen. Voor elk wat wils.

Of u de smaakvol ingerichte bungalow nu gebruikt als uitvalsbasis voor dagtochten, of als knusse plek om gezellige dagen samen door te brengen, ons park is een geweldig vakantieadres. Waar anders kunt u, wanneer u er ook maar zin in heeft, in uw eigen jacuzzi duiken?

Een hele dag in een prachtige omgeving lekker niks doen, of er juist een hele dag op uit trekken?

Onze volledig uitgeruste keukens zijn prima geschikt voor de bereiding van een feestmaal, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om te genieten van de culinaire hoogstandjes die de restaurants in de omgeving bieden.

Wij verzekeren u een verblijf met alle rust en privacy, op ons luxe vakantiepark, helemaal in kerstsfeer. De ideale gelegenheid om het jaar sfeervol af te sluiten, of op een bijzondere manier te beginnen. De tijd om alle tijd te hebben voor elkaar.

U zult terugkijken op een unieke vakantie.