actieve activiteiten

Gezellig wandelen of fietsen?

Bezienswaardigheden

Wat is er in de omgeving te doen?

Leuke Restaurants

Waar kunt u lekker eten?

Fietsen op de Veluwe

Uren heerlijk fietsen zonder iemand tegen te komen. Gewoon fietsen, met elektrische ondersteuning of mountainbiken. Dat is absoluut mogelijk op de Veluwe. Er is op de Veluwe namelijk een te gek Fietsknooppuntensysteem, wat het navigeren gemakkelijk maakt en het mogelijk maakt snel zelf een route te plannen. Met of zonder leuke wetenswaardigheden in de buurt.

Attracties

Een dagje naar een attractiepark is bijna altijd een succes. Vooral wanneer je er nog nooit bent geweest. Als het weer tenminste meezit. Of denk eens aan een dierentuin. Voor kleine en grote kinderen is er van alles te doen. Van grote speeltuinen tot leuke pretparken. Van kinderboerderij tot grote dierenparken. De Veluwe heeft echt heel erg veel te bieden.

Wandelen Veluwe

Rondom De Eikensingel zijn veel verschillende routes uitgezet om heerlijke wandeltochten te garanderen. Elien, uw gastvrouw bij De Eikensingel heeft kan u hier meer over vertellen.

Al overtuigd?
Boek Nu!

Landgoed Schovenhorst

Het mooiste geheim van Putten!

Natuurgebied ’t Sol

Op een hele korte afstand van ons park vind je’t Sol. Het gebied is 37 hectare groot en in beheer van Stichting Geldersch Landschap en Kasteelen. Zij zorgen ervoor dat het gebied wordt behouden voor de toekomst. Er ligt een grafheuvel die stamt uit ongeveer 2000 v. Christus. U vindt hier een mooi uitzicht op het dorpje Garderen en een voormalig Arboretum.

Het Nationale Park De Hoge Veluwe

Jaarlijks komen hier heel veel mensen gebruik maken van de beroemde witte fietsen. De Hoge Veluwe is een ontzettend groot, omheind natuurgebied.

Even lekker genieten!
Boek Nu!

Gasterij Zondag

Een restaurant met een warme, huiselijke sfeer. ’s Winters kunt u uw aperitief bij de openhaard gebruiken, waar het warm en behaaglijk is. In het weekend wordt het diner muzikaal omlijst door de huispianist. Gasterij Zondag bestaat sinds 1923. Veel van de authentieke details vindt u nog terug in de brasserie, het restaurant en de serre. De sfeer is huiselijk, familiair en gezellig en u bent meer dan welkom. Geniet van een hapje en een drankje op deze unieke locatie.

Camposing

In het mooie Veluwse dorp Garderen, onmiddellijk naast de oude korenmolen, ligt sinds 1990 het chinese specialiteiten restaurant “Camposing”.

Restaurant de Witte Pauw

Hier vindt u alles over het restaurant met Nederlandse/Kroatische keuken. Iedereen zal zich thuis voelen in de knusse, huiselijke warme sfeer waar u culinair kunt genieten van zowel Nederlandse als Kroatische gerechten door onze chef Tomi Dužević bereid.

E-mail

Via info@www.de-eikensingel.nl kunt contact met ons opnemen. Wij zullen ze snel mogelijk contact met u opnemen.

Bellen

Wij zijn van 09:00 – 18:00 bereikbaar op het nummer 0577 456615.

Adres

Buurtweg 37 Uddel
3888NE Gelderland

Contact Us
Naam
Achternaam