Vakantiepark met sauna
Vakantiepark met Sauna

U kunt op de Eikensingel onbeperkt prive gebruik maken van de Relax sauna

 

vakantiepark met sauna op de veluwe
vakantiepark met sauna op de veluwe

De relax sauna is een Finse sauna.

Een Finse sauna is zeer geschikt voor mensen met spier- en gewrichtspijnen zoals reuma en artrose, maar ook voor mensen met spanning in de spieren veroorzaakt door stress. Regelmatig gebruik van sauna’s houdt u fit en gezond. Het is de ideale plek om even te relaxen en nieuwe energie op te doen. Sauna’s dragen bij aan de ontspanning van vermoeide spieren. Toxische stoffen worden via transpireren uit het lichaam verwijderd.

 

 

 

 

bungalowpark met sauna op de veluwe

Om dit proces te ondersteunen is het goed om veel te drinken. Ook is het belangrijk om na elke saunagang goed af te koelen onder de koude douche. Uiteraard kunt u onbeperkt prive gebruik van deze sauna faciliteiten.

Na een verblijf bij de Eikensingel , Vakantiepark met Sauna komt u weer geheel ontspannen thuis!

WILDWANDELING MET GIDS

Een mooie interactieve wandeling van 1,5 uur in het nabijgelegen bosgebied. Hier komen herten, zwijnen, reeën en ander wild voor. Je gaat de vele hoef- en pootafdrukken van deze dieren opzoeken en onderzoeken. En hoe leven deze dieren eigenlijk en hebben ze ook vijanden?

Vertrek 16.00 uur, deelname bedraagt € 5,00 p.p. Aanmelden verplicht .

VLOOIENMARKT

Zoek je al jaren naar dat speciale kopje of die speciale vaas, dan moet je beslist een bezoekje brengen aan de Americahal met ruim 4.000 m2 aan kramen gevuld met speelgoed, poppen, boeken, stripboeken, horloges, grammofoonplaten en vele andere verrassende koopjes. Kortom, alle ingrediënten voor een succesvolle snuffeldag zijn aanwezig.

Van 7.00-16.00 uur, entree € 4,00, kind. t/m 12 jaar gratis.

PADDENSTOELENWANDELINGEN

 

Op zoek naar paddenstoelen in allerlei vormen en kleuren. Hoewel paddenstoelen er het hele jaar door zijn, is oktober de maand waarin zij het meest zichtbaar zijn. Ontdek paddenstoelen in allerlei vormen en kleuren! In en om Apeldoorn worden talloze paddenstoelenexcursies georganiseerd.

Heerlijk genieten van de buitenlucht en de natuur!