Nieuw Zwemspa!

 

Een zwemspa op je  vakantieadres is uniek in Nederland..

De zwemspa is een bijzonder bad waarin u niet alleen kunt zwemmen maar ook diverse sporten kunt beoefenen , en na afloop kunt relaxen in de luxe spa.

In de  luxe spa kunt u genieten van een heel bijzondere massage therapie. 

Denkt u zich dat eens in: Ontspannen én op de beste manier sporten om af te vallen of gewoon heerlijk te bewegen! Wat wilt u nog meer?

Als u uw best doet om genoeg te bewegen en dit niet wilt onderbreken tijdens uw vakantie of als u het lastig vindt om af te vallen, bent u bij ons aan het juiste adres. In onze superluxe zwemspa kunt u allerlei oefeningen doen om af te vallen, fit te blijven of gewoon om u goed te voelen.Maar natuurlijk ook gewoon zwemmen in een aangename temperatuur.Zelfs bij minder mooi weer kunt u er ook gebruik van maken.

Na de inspanning kunt u in het andere gedeelte van het bad plaatsnemen om uit te rusten en genieten van de heerlijke massage therapie in de super de luxe spa.(de spa is alleen voor volwassenen)

Beide baden worden altijd vooraf gereserveerd om optimaal en privé te kunnen genieten van al deze luxe.

In Nederland zijn veel vakantieparken, maar een gezellig, kleinschalig park midden op de Veluwe mét zwemspa, dat is alleen bij ons te vinden!

Als u wilt ervaren hoe het is om heerlijk te ontspannen met privé jacuzzi,sauna en zwemspa dan is er maar één oplossing: Een vakantie boeken via de Eikensingel.

 

Rerserveer Zwemspa

 

Zwemspa Reserveren