Vakantie Park De Eikensingel

 

Alle bungalows op De Eikensingel hebben een eigen jacuzzi. Maar dat is niet alles.

Op ons terrein hebben wij, om u echt het volledige gevoel van een spa te kunnen bieden, een wel heel bijzonder zwembad laten plaatsen. Heeft u wel eens gedobberd in een zwemspa? Dit is uw kans!
De zwemspa kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Uiteraard is het heerlijk om in het warme water te relaxen. Zodra u zich overgeeft zult u merken dat uw lichaam tot rust komt in het met aangenaam verwarmd bad. U zult zien dat de bijzondere verlichting van het bad een heerlijk rustgevend effect heeft.
De zwemspa is bovendien uitgerust met  een stromingsinstallatie.
U kunt het zo gebruiken voor massage en hydrotherapie.
Maar voor wie niet zozeer op zoek is naar rust en kalmte, biedt het zwembad de uitgelezen mogelijkheid voor een intensieve training. U zet eenvoudig de stroominstallatie aan, op de door u gewenste sterkte, en u kunt naar hartelust tegen de stroom inzwemmen. Hoewel u zich niet verplaatst, is uw training net zo efficiënt, als zwom u flinke afstanden. Doordat u direct het effect van uw bewegingen voelt, is het zwemmen in een stroombad uitermate geschikt om uw zwemslag te perfectioneren.
Het bad is bovendien uitgerust met een roeinstallatie, zodat u ook een krachttraining kunt doen. Uiteraard is de zwemspa ook geschikt voor aquajogging. Zo komt een echte sporter ook aan zijn/haar trekken.
Uiteraard vinden wij het belangrijk dat wij u, op verantwoorde wijze, het gevoel van luxe bieden. Dat doen we met onze oprechte gastvrijheid, maar ook door het bieden van hoogwaardige voorzieningen. De zwemspa is dan ook goed geïsoleerd. En dankzij de overkapping is het bad ook bij minder goed weer  te gebruiken. Het bad is gesloten tussen januari en half april.
Uniek aan ons wellnesspark, is dat wij echt begrijpen dat u hecht aan uw privacy. Het bad is daarom, zonder bijkomende kosten, te reserveren voor privégebruik. Zodra wij u welkom heten op De Eikensingel, zullen wij u wijzen op deze mogelijkheid.

Wij staan dagelijks graag voor u klaar om te laten zien hoe de zwemspa werkt, en wat de voordelen zijn.  En heeft u later nog vragen, dan horen wij dat natuurlijk ook graag.
Een warm welkom, op vakantiepark De Eikensingel!

 

 

Reserveer eenvoudig via whats app de gewenste tijd van de Zwemspa /sauna