Wellness

 Wellness  Vakantiepark De Eikensingel

 

eiken

U wordt persoonlijk ontvangen want persoonlijke service staat hier hoog in het vaandel.U voelt zich bij de Wellness Vakantiepark Eikensingel direct thuis. De wellness onderscheidt zich door de intieme kleinschaligheid. U hoeft niet op anderen te wachten totdat er een bubbelbad vrij komt. U en uw rust staan hier centraal. Bij uw eigen huisje kunt u genieten van uw schitterende privé jacuzzi voor een ultieme wellnessbeleving!

De jacuzzi heeft een masserende werking. In combinatie met warm water worden uw spieren ontspannen en kunt u heerlijk ontstressen. Een ideale manier om te ontsnappen aan de hectiek op uw werk en de beslommeringen van alledag. Naast de privé jacuzzi, kunt u bij de Eikensingel ook gebruik maken van een verwarmde zwemspa, (april/oktober) en een traditionele sauna. Ook deze faciliteiten dragen bij aan de ontspanning van vermoeide spieren en ze verhogen uw weerstand. Daarbij verbetert de Finse sauna uw bloedcirculatie. Aangezien er slechts tien wellness huisjes op het terrein staan, is ook hier de kans dat u moet wachten om van de wellness-faciliteiten gebruik te kunnen maken minimaal. Daardoor kunt u heerlijk ontspannen en genieten van de omringende natuur.

Door al deze voordelen die de Eikensingel biedt, is het een ideale plek om in alle rust bij te komen van uw dagelijkse beslommeringen.

Sauna

U kunt op de Eikensingel onbeperkt prive gebruik maken van de Relaxsauna

De relaxsauna is een Finse sauna.

Een Finse sauna is zeer geschikt voor mensen met spier- en gewrichtspijnen zoals reuma en artrose, maar ook voor mensen met spanning in de spieren veroorzaakt door stress. Regelmatig gebruik van sauna’s houdt u fit en gezond. Het is de ideale plek om even te relaxen en nieuwe energie op te doen. Sauna’s dragen bij aan de ontspanning van vermoeide spieren. Toxische stoffen worden via transpireren uit het lichaam verwijderd. Om dit proces te ondersteunen is het goed om veel te drinken. Ook is het belangrijk om na elke saunagang goed af te koelen onder de koude douche.

Uiteraard kunt u onbeperkt prive gebruik van deze sauna faciliteiten. Na een verblijf bij de Eikensingel komt u weer geheel ontspannen thuis!

Jacuzzi

Ieder huisje heeft een privé jacuzzi direct voor de deur. Deze Jacuzzi is overdekt, waardoor u er het hele jaar door onbeperkt gebruik van kunt maken, ongeacht de weersomstandigheden. Het water heeft een aangename temperatuur van 37 graden. Iedere gast krijgt een vers gevuld bad en het water is dus altijd schoon. Een jacuzzi heeft een masserende werking. In combinatie met warm water worden uw spieren ontspannen en kunt u heerlijk ontstressen. Het is de ideale manier om te ontsnappen aan de hectiek op uw werk en de beslommeringen van alledag. Bij uw eigen huisje kunt u genieten van uw schitterende privé jacuzzi voor een ultieme wellness beleving!