Wellnesspark De Eikensingel

WellnessPark De Eikensingel

 

U hebt uren over de prachtige Veluwe gewandeld, en bent uitgeput. Of u begint de dag juist met een relaxmomentje. Welk moment u ook kiest, uw privé jacuzzi staat voor u klaar!

Op wellnesspark De Eikensingel bent u er niet zo maar even tussenuit. U komt er echt volledig tot rust. Uw wellness bungalow is natuurlijk van alle gemakken voorzien: luxe, mooi ingericht, met hoogwaardige voorzieningen. Dat is al een goed begin van ontspanning. Maar op het moment dat u tot rust komt in uw eigen jacuzzi, dan voelt u pas echt de weelde die wij u willen bieden.

Het kalmerende warme water, de buitenlucht, het rustige gebubbel… U zult direct merken wat het effect ervan op uw lichaam is. U ontspant, uw spieren komen tot rust en uw gedachten dwalen rustig af. Omdat u geen plaats hoeft te maken voor andere gasten, blijft u genieten zo lang en zo vaak u wilt.

Het gebruik van de jacuzzi zit bij de prijs inbegrepen. Daar hoeft u dus niet meer over na te denken. Omdat wij als wellnesspark wel aan bepaalde regels moeten voldoen, zijn er wat richtlijnen in acht te nemen. Daar zullen wij u, als we u ontvangen, op wijzen.

Wij monitoren de waterkwaliteit van onze hoogwaardige jacuzzi’s continu. Hygiëne is nu eenmaal erg belangrijk. Alleen in een schone omgeving is het immers goed toeven. Dus daar zijn we kien op. Alles om ervoor te zorgen dat u zich zorgeloos volledig kunt ontspannen. En in een bubbelbad van 37 graden, wil dat wel lukken!

 

De Eikensingel biedt u het hele jaar rond alle gelegenheid om volledig tot rust te komen. Onze jaccuzi’s zijn overkapt, en het hele jaar door te gebruiken. Dit geldt ook voor de andere voorzieningen. Juist op de koudere dagen heeft het een sprookjesachtig effect, zo’n aangenaam warme jacuzzi, waarboven een magisch stoomlaagje zweeft.
Ervaar het luxe voorrecht van uw eigen jacuzzi in de buitenlucht op wellnesspark De Eikensingel.